IR paneli Sunlife PRESTIGE | EKOSEN

IR paneli Sunlife PRESTIGE

IR grelni paneli SUNLIFE PRESTIGE so namenjeni tistim, ki potrebujejo več kot samo funkcionalnost. Primerni so za modernejše arhitekturne rešitve in sodobna stanovanja ali poslovne prostore. Primerni so le za stensko montažo. Vabljeni v naše predstavitvene poslovne prostore, kjer lahko v živo vidite panel in se prepričate o njegovi kakovosti.

(IR panel kot ogledalo)

IR panel SUNLIFE MIRROR je IR grelno ogledalo, ki ima široke možnosti uporabe in se lepo poda v vsak prostor. Vaša kopalnica bo vedno topla in ogledalo nikoli zarošeno, obleke v garderobni sobi bodo vedno tople, kar vam bo polepšalo jutra, v predsobi in na hodniku pa boste s prijetno toploto presenetili svoje goste. IR panel SUNLIFE MIRROR se lahko uporablja samostojno ali v kombinaciji z drugimi IR grelnimi telesi in sistemi ogrevanja. Montiramo ga na steno.

(IR panel z natisnjeno sliko)

Izbirete lahko različico IR panela SUNLIFE PREMIUM ART brez okvirja, na katero se lahko odtisne slika ali fotografija. Namestimo ga lahko v spalnico, hodnik, stopnišče ali dnevno sobo kot detajl, ki popestri vaš prostor. Uporabite ga lahko za ogrevanje apartmaja in z unikatno dekoracijo ogrejete prostor. Posredujete nam svoj motiv, ki vam ga natisnemo na panel. 

(Tabla v črni ali beli barvi)

IR panel SUNLIFE TAG (Glass) je grelna tabla v črni ali beli ali sivi ali rdeči barvi, na katero lahko rišete ali pišete s kredami. Unikaten dizajn IR grelne table je primeren za kuhinje, otroške sobe in pisarne in jo montiramo na steno.