Montaža in svetovanje | EKOSEN

Montaža in svetovanje

Montaža panelov in servis
V podjetju Ekosen zagotavljamo celovito storitev za IR-ogrevanje, od strokovnega svetovanja do prodaje in kakovostne montaže po celotni Sloveniji. Montažo izvajajo profesionalno usposobljeni monterji, ki uporabljajo najboljša orodja in vgradne materiale. S tem se izognete nepotrebnemu stresu pri samem postopku, kot tudi trajanju montaže. Naši monterji za seboj pustijo urejeno okolje in vzpostavijo ponovno stanje objekta (izvedejo tudi kitanje...). Vzdrževanje panelov Sunlife ni potrebno, za najboljšega pa vam podarjamo 12-letno garancijo. 
Strokovno svetovanje
Podjetje se lahko pohvali z ogromno izkušnjami na področju prodaje, svetovanja in montaže IR-grelnih sistemov  Ekosen v Sloveniji. Trenutno je na terenu več kot 20 regijskih svetovalcev in toliko monterjev, ki delujejo po vsej Sloveniji. Za kvalitetno in strokovno svetovanje se izobražujejo po celotni Evropi. Naši svetovalci vam lahko pripravijo tudi brezplačen energetski izračun objekta.
Izobraževanje
Smo vodilni ponudnik IR-grelne tehnologije v Sloveniji in na Hrvaškem, zato nudimo strokovno svetovanje tudi sorodnim podjetjem, ki ponujajo tovrstno tehnologijo. S svojimi bogatimi izkušnjami in znanjem smo nepogrešljivi svetovalci tudi v mednarodnem prostoru.